Search
ΠροτεραιότητεςΠαραγωγή νέων αγροδιατροφικών προϊόντων/πιστοποίηση ποιότητας υφιστάμενων, Ποιότητα, πιστοποίηση και εξωστρέφεια, Ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού Χρήση των ΤΠΕ για την αγροδιατροφή και το Περιβάλλον, Ανάδειξη της Πελοποννησιακής γαστρονομίας
Στρατηγικές ΔράσειςΣυντονισμός της ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού μέσω ενός κεντρικού φορέα σε επίπεδο Περιφέρειας, Δημιουργία Τοπικού Σήματος Ποιότητας, Καταγραφή και Ανάπτυξη του Γαστρονομικού Τουριστικού Χαρτοφυλακίου της Πελοποννήσου, Προβολή και Επικοινωνία, Έρευνα και Ανάπτυξη, Κατάρτιση, Τοπικές Διασυνεργασίες και Δικτύωση (Clusters)
Ώριμες ΔράσειςΣύσταση επιχειρησιακής ομάδας στον κλάδο του οίνου με έμφαση στην παραγωγή και πιστοποίηση γενετικού πολλαπλασιαστικού υλικού των τοπικών ποικιλιών Σύσταση επιχειρησιακής ομάδας για τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, έμφαση στην προσαρμογή των παραδοσιακών θερμοκηπίων λαχανικών σε νέες τεχνολογίες και τεχνικές (υδροπονία, αεροπονία), επέκταση σε νέα είδη, Σύσταση επιχειρησιακής ομάδας για την εφαρμογή Γεωργίας Ακριβείας σε επιλεγμένες καλλιέργειες
Ενημέρωση

Οριστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων και Αποφάσεις Ένταξης και Απόρριψης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για την δράση 3.a.2.2 “ Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού ΜΜΕ επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών”

«Αποφάσεις Ένταξης και Απόρριψης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για τη δράση 2.b.2.3 «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού” στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020 με Κωδικό Πρόσκλησης ΚΕ-ΠΕΛ-03»